Eventjes voorstellen

Meer dan ooit neemt de keuken een plaats in als volwaardige leefruimte binnen de hedendaagse woning. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we bij Creato Keukens ons ten volle van bewust aan welke eisen de keuken van vandaag dient te voldoen. We stellen dan ook werkelijk alles in het werk om een keuken te ontwerpen die voor 100 procent aan uw smaak en behoeften voldoet, dit geheel binnen uw budget.

Vanaf het ontwerp tot de plaatsing van de keuken, ja zelfs tot erna, … staat ons voltallig team steeds tot uw beschikking zodat u op twee oren kunt slapen.

We kijken er alvast naar uit om uw keukenproject te mogen realiseren!

Kwaliteit

Creatieve ontwerpen

Persoonlijke aanpak

10 jaar ervaring

Waar wij voor staan

 • 1

  Hoogwaardige materialen

  Elke Creato keuken voldoet door de gebruikte hoogwaardige materialen reeds aan de strengste kwaliteitseisen. Gezien Creato Keukens garant staat voor die kwaliteit kunt u alvast op twee oren slapen.

 • 2

  Prijs-kwaliteit

  Elke dag opnieuw bewijzen wij het tegendeel van de misvatting dat de begrippen ‘kwaliteit’ en ‘betaalbaar’ niet samen zouden gaan. Kiezen voor een Creato keuken is kiezen voor kwaliteit aan een prima prijs!

 • 3

  Klant staat centraal

  Bij Creato Keukens is elke klant uniek waardoor wij u een persoonlijke aanpak bieden. Uw keukenadviseur blijft gedurende het ganse proces uw aanspreekpunt voor al uw vragen of wensen. Zo bent u zeker van een vlotte en persoonlijke communicatie.

 • 4

  Sterk team

  Elk ontwerp van een Creato keuken wordt door ons voltallig team onder de loep genomen. Onze doorgedreven zin voor perfectie en onze dynamische aanpak vertaalt zich in creatieve ontwerpen waarbij rekening wordt gehouden met uw vooropgestelde wensen alsook met de esthetiek en het gebruiksgemak van uw keuken.

 • 5

  Eerlijk is eerlijk

  Bij Creato keukens wordt veel belang gehecht aan de service naar onze klanten toe. Onze leuze luidt dan ook geheel terecht: “Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen”. Simpel toch!