Veelgestelde vragenWij gaan een nieuwbouw plaatsen maar de werken moeten nog aanvangen. Kan ik reeds bij Creato Keukens terecht?

Natuurlijk. Het is zelfs heel verstandig om dit niet op de lange baan te schuiven, zo kan u reeds rekening houden met de plaats waar sanitaire- en elektrische leidingen dienen te worden voorzien.

Ik ben tevreden over het ontwerp maar de keuken dient maar binnen een jaar geleverd te worden…

Dat is geen probleem. Na het ondertekenen van de bestelbon heeft u twee jaar de tijd om uw keuken te laten plaatsen, dit met behoud van de overeengekomen prijs.

Dien ik reeds een voorschot te betalen bij ondertekening van de bestelbon?

Neen. Een eerste voorschot dient slechts betaald te worden wanneer de keuken effectief in productie gaat.

Kan ik nog wijzigingen aan het ontwerp aanbrengen na het ondertekenen van de bestelbon?

Onze adviseur staat voor u klaar. U kan altijd een nieuwe afspraak maken. Tot 12 weken voor de plaatsing van uw keuken kan u het oorspronkelijke ontwerp nog wijzigen.

Levert Creato keukens ook keukentoestellen?

Ja. Creato keukens staat garant voor een uitgebreide keuze aan toestellen van topkwaliteit. In ons aanbod vindt u alle gekende merken.

Wie moet ik contacteren wanneer er zich na de plaatsing van mijn keuken een probleem zou voordoen met één van mijn keukentoestellen?

Creato keukens garandeert niet alleen service vóór, maar ook tijdens en na plaatsing. Uiteraard blijven wij ook na de plaatsing van uw keuken steeds beschikbaar.